Učitavam...
Booking

Informacije


INFORMACIJE KOJE JE DOBRO ZNATI

S iznimkom, ukoliko ste dogovorili s nama naš ribolov tradicijskim alatima onda ne trebate jer ste tu u ulozi promatrača u brodu koji obavlja gospodarski ribolov (profesionalni) te za takvu vrstu ribolova posjeduje svu potrebnu dokumentaciju i ovlaštenja.
U stvarnosti se prilagođavamo našim gostima, ali najvažnije odluke donosi kapetan koji je odgovoran za osobe i imovinu.
Prije svega najvažnije je dogovarati izlet sukladno vremenskim uvjetima na moru i odlukama kapetana. Ako je vrijeme stabilno tada nema ograničenja za isplovljavanje.
Kombinacije su različite, ali uvijek imamo spremne lignje, srdele, krakove hobotnica, kozice i eventualno dagnje. Sve je stvar dogovora, vaše želje i vrste ribolova.
Naravno, ako želite možete koristiti vlastitu ribolovnu opremu za rekreacijski/sportski ribolov sukladno zakonu i pravilnicima o obavljanju ribolova na moru.
Naravno, na brodu postoji mogućnost pripreme vegetarijanskog ili veganskog obroka, kao i dječjeg menija prema dogovoru i željama gosta.
Nažalost, to nije opcija. Brod je obrtno sredstvo i imovina upisana za gospodarske svrhe te nije za drugu vrstu slobodnog najma poput ret-a-boat usluge.